U13 / U12 - 16. FORDULÓ

   

U13

VIADUKT SE - SOROKSÁR SC 0 - 2 ( 0 - 1 )

 

SOROKSÁR SC: Szarvas Tádé - Kurucz L., Mikolay T., Prukner B., Roskó W., Somkuti B., Horváth I., Németh R., Pintér R., Scheidt Á., Németh D. Cserék: Bukóczi D., Szarvas Timót, Szabó G.

Gólszerző: Horváth I., Szarvas Timót

Edzői értékelés: Már a mérkőzés elején igyekeztünk letámadni az ellenfelet, sok labdát sikerült szerezni, hol a jobb, hol a bal szélen vezettünk szép támadásokat, az egyik ilyenből hamar vezetést szereztünk. Végig fegyelmezetten, nagy akarattal játszottak a gyerekek, az egész csapat jól védekezett és a végén egy szép kontratámadás után sikerült eldönteni a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak! ( Takács László )

U12

VIADUKT SE - SOROKSÁR SC 0 - 0 ( 0 - 0 )

 

SOROKSÁR SC: András M. - Halek Zs., Farkas M., Hornyák H., Weisz N., Szűcs B., Losó B., Kovács M., Bányai M. Cserék: Kohári J., Vinyarszki Á., Farkas M., Verba Cs.

Edzői értékelés: Az első 10 percben beszorítottuk az ellenfelet a kapujuk elé, de sajnos nem sikerült gólt elérnünk. Utána visszaesett a játékunk és nem tudtuk hozni az előző hetek jó teljesítményét. Az ellenfélnek jóval több és nagyobb gólhelyzete volt mint nekünk, így az 1 pont ránk nézve hízelgő. ( Kiss Péter )

/ gördít
/ gördít