U15 / U14 - 21. FORDULÓ

 

U15

SOROKSÁR SC - IKARUS 1 - 2 ( 0 - 1 )

 

SOROKSÁR SC: Tóth K. - Dancs Á. ( Dari M. ), Karsádi T., Kovács B. ( Seres A.), Halek N. ( Péhl Cs. ), Horváth V., Terdik Á., Fazekas Á., Piri B., Ficza B., Nemes M.

Gólszerző: Dancs Á.

Edzői értékelés: A sérülés beleszólt megint az összeállításunkba, ami meg is látszott a játékunkon, főleg az első félidőben! Három helyzetünk volt a találkozó elején amik kimaradtak, és ahogy ilyenkor lenni szokott a vendégek helyzet nélkül szereztek vezetést! A második félidőben sokkal agresszívabban és gyorsabban játszottunk, sikerült is az egyenlítés, de sajnos az utolsó percben egy figyelmetlenségnek köszönhetően az Ikarus megszerezte a 3 pontot. Halek Norbinak gyors felépülést kívánunk! ( Pandur Péter )

 

U14

SOROKSÁR SC - IKARUS 2 - 3 ( 2 - 1 )

 

SOROKSÁR SC: Szabó H. - Farkas P., Oláh Sz., Nagy Z., Kiss B., Kovács D., Szekeres Á., Bugovics B. ( Szőke R. ), Bárczi L.,  Barnucz B. ( Korodi Á. ), Gacsályi K. ( Csipkés R. )

Gólszerző: Öngól, Kovács D.

Edzői értékelés:  Várom már azt a meccset, ahol nem mi adunk két gólpasszt az ellenfélnek, hanem mi kapunk két gólpasszt az ellenféltől... Nagyon sokat tettünk a győzelemért, a pontszerzésért, de most abban az időszakban vagyunk, ahol minden hibánkat megbünteti az ellenfél, mi viszont nem tudunk élni a lehetőségeinkkel. Inkább ilyen játékkal kapjunk ki, mint olyan játékkal nyerjünk, mint az ellenfél. ( Kincses Péter )

/ gördít
/ gördít