U19 / U17 - 18. FORDULÓ

  

U19

SOROKSÁR SC - CSEPEL FC SE 3 - 0 ( 2 - 0 )

SOROKSÁR SC: Csesznák Á. - Mándoki M., Rozsáli A. ( Sztraka K. ), József D., Gombkötő Á., Kispéter M. ( Soós T. ), Vastag Sz. ( Lendvay B. ), Tömpe M. ( Jamoul H. ), Kópis R., Füzesi Z., Fazekas Á. ( Horváth G. )

Gólszerző: Fazekas Á., Kópis R., Sztraka K.

Kiállítás: Budai D. ( Csepel )

Edzői értékelés: Nagyon jó teljesítmények voltak tengelyben és ez a mérkőzés nagy részében fölényt jelentett számunkra. Végre futballozni próbált az ellenfelünk is, ezért a megszokottnál több területünk volt. Jól működött az alapjáték és jól alkalmazkodtunk a három belső védőhöz is. A kiállítás, az azt követő közjáték és az érthetetlen bírói ítéletek miatt volt egy rövid zavar a játékunkban, de az utolsó periódus már ismét rendben volt. ( Kondér Gábor )

 

U17

SOROKSÁR SC - CSEPEL FC SE 2 - 2 ( 1 - 0 )

SOROKSÁR SC: Szemán B. - Nemes M. ( Béres L. ), Novák L., Németh B., Mucsi Zs. ( Márfi D. ), Balogh D. ( Csipkés Zs.. ), Mészáros M., Horváth B. ( Gaudi-Nagy N.. ), Csala B., ( Káman Z. ), Balás B., Geiger N. ( Piri D. )

Gólszerző: Nemes M. ( 2 )

Edzői értékelés: Csalódott vagyok, hogy 2-0-ról nem sikerült megnyerni a mérkőzést, de sajnos igazságosnak mondható a döntetlen. Mind a két gólunk pontrúgás után született, helyzetet nagyon keveset dolgoztunk ki, és hátul se voltunk magabiztosak. Így nem érdemeltünk győzelmet. ( Pandur Tamás )

 

/ gördít
/ gördít