U17-U19 FEBUÁRI ÖSSZEFOGLALÓ

U19

 

A felkészülés második fele a kemény munka mellett hatalmas változást hozott a játék minőségében. További öt gyakorló mérkőzést játszottunk ebben a szakaszban, és továbbra is elsődleges cél volt az újonnan elképzelt játékszervezés gyakorlása.

Mostanra már az a furcsa, hogy a Csepel elleni mérkőzésünk félidejében sutba akartam dobni az elképzelteket, mert úgy tűnt többen nem azonosulnak az elképzelésekkel, sőt egyenesen nem is hisznek benne. Ennek a mérkőzésnek az utolsó fél órája azonban meghozta a várt áttörést. A továbbiakban, ahogy később a többi mérkőzésen is, nagyon magas színvonalon játszottunk, eltűntek a kétségek, a megfelelő attitűdök kerültek előtérbe. Nagy arányú labdabirtoklás és szellemes játék jellemezte a meccseinket.

Remélem mindent át tudunk majd menteni a bajnoki mérkőzésekre, és a hitünk akkor is megmarad önmagunkban, ha esetleg az eredmény számunkra nem alakul kedvezően.

A játékban semmi sem jelent előre garanciát a sikerre.

Soroksár SC - Csepel 3-3

Soroksár SC - RAFC felnőtt 4-0

Soroksár SC - Csepel 4-1

Soroksár SC - Halásztelek felnőtt 3-1

Soroksár SC - Dorog 2-2

 

U17

A februári hónapban U17-es csapatunk az téli edzőmérkőzések forróteás hangulatában is csiszolhatta játékát. Az időjárás többnyire kegyes volt hozzánk, így a megtervezett program szerint haladt a regiment.

A REAC U18 ellen hiába próbáltunk labdabirtokló stílusunknak nyomatékot adni, a fizikálisan jobb, és tapasztaltabb csapat sima győzelmet aratott. A Dunaharaszti MTK U19 ellen egy félidőt, és a DMTK II. felnőtt csapata ellen is ugyanennyi időt töltöttek pályán fiaink, és motiváltságuk jó teljesítményt hozott magával. A BVSC elleni hétközi derbit kimondottan nagy iram jellemzett, és a stílusosan játszó vasutasokkal a korosztályunkhoz mérten is színvonalas meccset játszottunk. A terhelés végén két azonos korosztályú meccsel zártuk a hónapot, amelyeken majdnem minden sikerült.

Eredmények:

Soroksár SC – REAC U18 2-6

Gólszerzők: József, Ladányi

Soroksár SC – DMTK U19 4-1

Gólszerzők: Geiger, Sztraka, Balogh, Jamoul

Soroksár SC – DMTK II. 1-0    

Gólszerző: Ladányi

Soroksár SC – BVSC 4-2    

Gólszerzők: József ( 2 ), Mándoki, Jamoul

Soroksár SC – Monor 8-1    

Gólszerzők: Mayer ( 3 ), Geiger, Horváth, Jamoul, Mándoki, Vastag

Soroksár SC – DMTK 11-0  

Gólszerzők: Ladányi ( 6 ), Sztraka ( 2 ), Herczku, Geiger, József

/ gördít
/ gördít